checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
28 juli 2023

Vliegen naar het eiland Barbados is nu nog makkelijker met dagelijkse vluchten vanaf Schiphol, aangeboden door British Airways en Virgin Atlantic. Deze luchtvaartmaatschappijen bieden een tussenstop op London Heathrow en een reisduur van ongeveer 12,5 uur naar het eiland dat bekend staat als de geboorteplaats van rum. Maar Barbados heeft veel meer te bieden, waaronder een bruisend nachtleven, prachtige stranden en geweldige duikmogelijkheden.

Over Barbados

Barbados, gelegen in het oostelijke deel van de Caraïben, staat bekend om haar rijke cultuur, boeiende geschiedenis en adembenemende natuur. Het eiland biedt een uitgebreid scala aan culinaire hoogstandjes, van heerlijke lokale gerechten tot een bruisende streetfood scene. Als de geboorteplaats van rum, biedt Barbados nieuwe smaken die elke smaakpapil verwennen. Naast de prachtige stranden biedt de oceaan volop mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten, zoals duiken, surfen en snorkelen. Het bruisende muziek- en uitgaansleven maakt Barbados een perfecte bestemming voor elke reiziger. Boek nu je vlucht naar dit paradijselijke eiland en ervaar zelf de magie van Barbados!

Heathrow

British Airways verzorgt al 69 jaar vluchten naar Barbados en biedt in de zomer dagelijks een vlucht aan, terwijl er in de winter twee vluchten per dag worden gepland. De luchtvaartmaatschappij onderscheidt zich door het aanbieden van vier klassen: Economy, Premium Economy, Business en First Class. Virgin Atlantic, met 25 jaar ervaring in het vliegen naar Barbados, biedt in de zomer dagelijks een vlucht aan en verdubbelt dit aantal in de winter.

Frankfurt

Vanaf november 2023 komt er een nieuwe vluchtoptie om het veiligste en meest oostelijke eiland van de Caraïben te bereiken. Condor zal op zondag en dinsdag vluchten aanbieden vanaf Frankfurt, gecombineerd met vertrek vanaf Schiphol.

Condor staat bekend om het comfort dat ze bieden en heeft een moderne vloot, waaronder het nieuwste vliegtuig uit de Airbus A330-familie. Dit groene en milieuvriendelijke vliegtuig biedt aan boord van hun nieuwe vliegtuigen drie serviceniveaus: Economy, Premium Economy en Businessclass. De leren stoelen zijn modern en ergonomisch ontworpen, zodat je ontspannen aan je reis naar Barbados kunt beginnen. Kies voor Premium Economy en geniet van extra beenruimte en andere inbegrepen extra's, terwijl Businessclass garant staat voor maximaal comfort en eersteklas service. 

 

.


.