checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
14 december 2022

3 Zonbestemmingen in Januari

 

 

De temperaturen gaan richting het vriespunt in Nederland. Wellicht droom je er alweer van om in het zonnetje te liggen. Mocht je daarom toch nog even ons kouder kikkerland willen verlaten, vind je hieronder 3 bestemmingen waar het in januari nog lekker warm is.

 

Canarische eilanden

Op slechts een aantal uurtjes van Nederland zijn de tempraturen al een stukje hoger. De Canarische eilanden zijn dan ook een perfecte bestemming op even op te warmen in de maand januari.

 

Het warmste eiland is Fuerteventura waar de tempraturen rond de 20 graden liggen, maar ook op de andere eilanden zal de tempraturen niet veel lager uitvallen. Stuk voor stuk hebben deze eilanden iets bijzonders en hun eigen cultuur. Echter hebben alle Canarische eilanden die unieke natuur, de mooie stranden en de heerlijke Spaanse keuken! Mocht je houden van watersporten dan ben je hier op het goede adres. Het eiland staat dan ook bekend als het surfeiland Wil jij dus heerlijk vertoeven op Fuerteventura kunt je bijvoorbeeld kiezen voor het heerlijke RIU Palace Tres Islas. Zou jij liever het nationaal park El Teide willen bezoeken. Dan is Tenerife de place to be. Een heerlijke plek om dan te verblijven is het Iberostar Las Dalias, wat op steenworp afstand ligt van een van de vele mooie stranden.

Kaapverdië

Iets verder van huis zijn de Kaapverdische eilanden. Kaapverdië is een bijzondere bestemming omdat het land en de mensen voelen als een samengesmolten mix van Afrikaanse, Braziliaanse, Caribische en Europese invloeden.

   

 

Kaapverdië is dan ook zeker een bestemming waar je eens geweest moet zijn. Omdat de tempraturen in Januari rond de 24 graden liggen ook een perfecte bestemming in onze winter. Het meest bezochte eiland is Boa Vista. Het eiland staat bekend om de mooiste stranden en wordt omschreven als Authentiek, relaxt en echt Kaapverdiaans. Wil je graag de Kaapverdische eilanden bezoeken? Dan kun je in het RIU Karamboa heerlijk all-inclusive relaxen. Mocht je liever zelf op avontuur gaan dan kunt je ook verblijven in het mooie Ca Nicola, wat zich in stadje Sal Rei bevindt.

Curaçao

Zou je graag wel lekker willen opwarmen in de zon, maar wel lekker Nederlands kunnen blijven spreken dan is Curaçao een heerlijk eiland voor jouw vakantie.

   

 

De tempraturen op curaçao liggen met maar liefst 8 zonuren per dag rond de 29 graden. Heerlijk warm dus, wat je ook mag verwachten van een tropisch eiland. Er kan hier en daar eens een tropische bui vallen, maar die zijn vrij kort. Curaçao heeft vele mooie stranden, van kleine rustige strandjes tot de wat drukke stranden met leuke strandtenten. We raden dan ook zeker aan om een auto te huren om al deze mooie plekjes te ontdekken als je dit eiland bezoekt. Wil je echt de Caribische sfeer proeven dan ben je met een verblijf in het Chogogo Dive en Beach Resort aan het juiste adres. Direct aan het strand gelegen op en 10 kg van Willemstad is dit hotel een ideale uitvalsbasis voor een relaxte vakantie.

Zit jouw droomlocatie hiertussen? Leg die heerlijke vakantie naar de zon dan vandaag nog vast! Wil je liever wat meer informatie over een van deze landen? Laat je dan adviseren door één van onze medewerkers!


.