checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
21 december 2021

De voorjaarsvakantie staat over een kleine 2 maanden weer voor de deur. We kijken dan al reikhalzend uit naar de eerste zonnestralen in de lente, maar moeten daar vaak nog wel even op wachten. Gelukkig zijn er verschillende bestemmingen waar het zonnetje tegen die tijd al heerlijk schijnt, dus is de voorjaarsvakantie hét moment om die alvast op te zoeken. Wij hebben alvast 5 hoteltoppers voor je op een rij gezet!

1. Iberostar Selection Lanzarote Park

Op het Spaanse eiland Lanzarote vind je dit prachtige vijfsterrenhotel. Iberostar Selection Lanzarote Park ligt direct aan zee en na zo’n 50 meter lopen rol jij je handdoek al uit op het nabijgelegen Playa Flamingo-strand. Neem een frisse duik in één van de 3 zwembaden. Met o.a. een infinity pool en een golfslagbad is het volop genieten. Ook de kinderen vervelen zich hier geen moment; het waterpark 'Aquafun' met waterspeeltoestellen en glijbanen biedt eindeloos waterpret en wanneer het tijd is om op te drogen spelen ze gewoon lekker verder in het ‘Funpark’. Ook is er een miniclub aanwezig (4 t/m 12 jaar) en kunnen ze lekker dansen in de kinderdisco. Wil je even weg van het hotel? Slenter rustig over de boulevard of wandel naar het gezellige Playa Blanca, dat op zo’n 600 meter afstand ligt. 

 

2. Steigenberg Aqua Magic

Wil je verzekerd zijn van genoeg waterpret? Dan is Steigenberg Aqua Magic het hotel waar je moet zijn. Dit vijfsterrenhotel in Hurghada, Egypte heeft maar liefst 7 zwembaden, 5 glijbanen, een kids waterspuitpark, een miniglijbanenpark voor de kleintjes en een heus piratenschip. In de periode van 01 november t/m 31 maart zijn er 4 van de 7 zwembaden verwarmd. Welke glijbaan kies jij als eerst? Ga je voor de multi-lane, of één van de 2 snelle glijbanen? Of wat dacht je van een trechter glijbaan? Voor een dagje strand ben je binnen een paar minuten bij het privéstrand van het hotel en de busservice brengt je binnen 15 minuten naar het nabijgelegen centrum. Ook voor de kinderen is er natuurlijk van alles te beleven; bij de Kidsclub (4 t/m 12 jaar) is het elke dag een feestje, de kids kunnen dansen in de kinderdisco of een film kijken in de kinderbioscoop. Er is zelfs een kinderrestaurant met alleen maar lekker eten! 

 

3. Bahia Principe Fantasia Tenerife

Alsof je in een sprookje bent beland! Beleef een magisch verblijf bij Bahia Principe Fantasia Tenerife; een vijfsterren themahotel waar werkelijk alles in het teken staat van dit thema. Duik in het zwembad met uitzicht op het sprookjeskasteel, sla een balletje op de nabijgelegen golfbaan en geniet ‘s avonds van heerlijk eten in één van de restaurants. En de kinderen? Met 2 kinderzwembaden, een waterspuitpark, speeltuin en kidsclubs voor verschillende leeftijden vervelen ze zich geen moment. Terwijl zij zich vermaken met thema verkleedpartijen en andere leuke activiteiten, komen de ouders even helemaal bij in het Adults-Only zwembad. 

 

4. Gloria Palace Amadores Thalasso

Een hotel met infinity pool waar je prachtig, panoramisch uitzicht hebt op zee. Klinkt best goed, nietwaar? In hotel Gloria Palace Amadores Thalasso draait het allemaal om luxe, comfort en wellness en is dus ideaal als je even helemaal tot rust wilt komen. Tijdens je verblijf ben je dagelijks (1x per dag, vanaf 15 jaar) welkom om te ontspannen in het Thelassobad en de lift, mét panorama view, brengt je naar de beneden gelegen kustboulevard. Ook aan de de kinderen is gedacht. In de miniclub is het een en al plezier, tieners komen samen in de teenclub en er is een apart kinderzwembad en speeltuin aanwezig. 

 

5. Steigenberger Al Dau Beach

Ontspanning, luxe en volop genieten! Dat is wat je kunt verwachten tijdens je verblijf in het Steigenberger AI Dau Beach. Dit hotel ligt direct aan het privéstrand welke zo’n 400 meter lang is en langzaam afloopt in het water. Ook zijn er meerdere zwembaden, aparte kinderbaden en zijn er zelfs verschillende watersporten om te doen. Voor de kinderen is er genoeg vermaak in de miniclub en dansen de liefhebbers in de minidisco. Als je de talloze andere faciliteiten hierbij optelt heb je gegarandeerd een vakantie waar je met mooie herinneringen en verhalen weer terug naar huis gaat.


.