checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
09 mei 2023

5 keer all inclusive verblijven in Lara

Lara is een prachtige badplaats gelegen aan de Middellandse Zee, in het zuidwesten van Turkije. Lara ligt op zo’n 15 minuten rijden van de airport, dus voor je het weet kun je al heerlijk genieten. Door haar kilometerslange, gouden zandstranden en het kristalheldere water is het onder de Nederlanders dan ook een populaire bestemming!


Lara beschikt over talloze fantastische All-Inclusive resorts waardoor je de hele vakantie zorgeloos kunt genieten. Wij nemen je meer naar onze vijf top accommodaties:



Saturn Palace Resort

Stel je voor: je bent net geland op de luchthaven van Antalya en de vakantiekriebels beginnen al te borrelen. Je weet dat je in Saturn Palace Resort in de populaire badplaats Lara zult verblijven en dat is precies waar je moet zijn voor een onvergetelijke vakantie!


Bij aankomst in het hotel word je met open armen ontvangen door het vriendelijke personeel, dat zelfs een woordje Nederlands spreekt. Het hotel heeft werkelijk alles in huis om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Zo zijn er twee buitenbaden, waarvan één met een waterpark, waar je urenlang kunt spelen en afkoelen op warme zomerdagen. Daarnaast zijn er ook nog twee kinderbaden, zowel binnen als buiten, waar de kleintjes zich uitstekend zullen vermaken.


Als je genoeg hebt gezwommen en gespeeld, kun je heerlijk relaxen op een ligbedje onder een parasol. En als je honger hebt gekregen, dan kun je terecht bij het buffetrestaurant of één van de twee à-la-carterestaurants, waar je kunt genieten van heerlijke vis-, Italiaanse en Turkse gerechten. En voor een lekkere snack kun je terecht bij de snackbar.


Het beste van alles? Het Saturn Palace Resort biedt deze geweldige faciliteiten met een persoonlijke service die je nergens anders zult vinden. Het personeel doet er alles aan om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Dus waar wacht je nog op? Boek snel jouw vakantie naar Saturn Palace Resort en geniet van een onvergetelijke vakantie vol zon, zee en plezier!




Titanic Deluxe Lara

Welkom aan boord van het schip dat je nooit meer wilt verlaten: Titanic Deluxe Lara. Dit unieke hotel in Turkije is gebouwd in de stijl van een echte Titanic en straalt kwaliteit uit tot in de kleinste details. Hier geniet je van een vakantie vol luxe en comfort.


Met maar liefst drie buitenbaden en een kinderbad buiten, is er genoeg ruimte om een verfrissende duik te nemen. Ook binnen is er een zwembad aanwezig, inclusief kinderbad. De ligbedden en parasols staan al voor je klaar, dus relaxen maar! Het hotel biedt ook gratis wifi in de openbare ruimtes en op de kamer, zodat je altijd in contact kunt blijven met het thuisfront.


Maar wat Titanic Deluxe Lara echt uniek maakt is de uitstekende All Inclusive formule en het geweldige animatieteam. De minibar op de kamer wordt dagelijks bijgevuld en je kunt genieten van de lekkerste gerechten bij het buffetrestaurant. Voor een culinaire ervaring kun je terecht bij een van de à-la-carterestaurants.


Het hotel is vooral ook populair bij Nederlanders, mede dankzij de ruime familiesuites en de geweldige kidsclub. Terwijl de kids genieten van de activiteiten, kun jij heerlijk ontspannen op het terras of het dakterras van het hotel. Titanic Deluxe Lara is werkelijk een uitstekende keuze voor een onvergetelijke familievakantie. All aboard!




Limak Lara Deluxe

Ni hao, welkom bij Limak Lara Deluxe! Dit hotel in Turkije is al jaren uitermate populair bij vakantiegangers. Met maar liefst drie buitenbaden en twee kinderbaden is er voor iedereen volop waterpret. Wil je even uit het water? Dan biedt het zonneterras volop mogelijkheden om lekker te ontspannen. Ook binnen kun je terecht voor een verfrissende duik in het binnenbad.


Wat het eten betreft heb je bij Limak Lara de keuze uit maar liefst twee buffetrestaurants: Zen voor internationale gerechten en Laila voor internationale snacks. Maar dat is nog niet alles, want je hebt ook de mogelijkheid om te dineren in een van de vier à-la-carterestaurants: La Cucina (Italiaans), Far East (Oosters), Revan (Turks) en Gringos (Mexicaans). Voor een drankje kun je terecht bij een van de vier bars, waaronder een loungebar en een buitenbar.


Wat Limak Lara Deluxe echt uniek maakt, is de Aziatische stijl die overal in het hotel terugkomt. Van de stijlvol ingerichte kamers tot het dineren hoog boven het water: overal proef je de serene sfeer van het verre oosten. En als klap op de vuurpijl zoeven de obers bij Limak Lara Deluxe op rolschaatsen rond. Dat maakt jouw vakantie in dit hotel in Turkije wel heel bijzonder.




Baia Lara

Baia Lara is een heerlijk hotel aan de Turkse Rivièra dat geschikt is voor een ontspannen vakantie met het hele gezin. Het hotel beschikt over een All-Inclusive verzorging, waardoor je de hele dag door kunt genieten van heerlijke gerechten en drankjes. Met een buffetrestaurant en twee à-la-carterestaurants is er voor ieder wat wils. Bovendien zijn er ook nog eens zes bars en een snackbar waar je terecht kunt voor een verfrissend drankje of een lekkere snack.


De kamers van Baia Lara zijn volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Je kunt dus genieten van een heerlijk verblijf in een prachtig ingerichte kamer. Maar dat is niet alles! Het hotel heeft ook nog eens een gloednieuw aquapark waar jong en oud zich de hele dag kunnen vermaken op de verschillende glijbanen. Voor extra ontspanning kun je terecht bij het luxe spa en wellness centrum van het hotel. Hier kun je genieten van diverse behandelingen en massages om helemaal tot rust te komen.


Het personeel van Baia Lara staat altijd voor je klaar en doet er alles aan om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld rekenen op service bij je ligbedje en komen ze bij het zwembad spontaan langs met vers fruit voor de nodige verkoeling. Aan het strand vind je ook nog eens een beach bar waar je kunt genieten van een drankje en live muziek. En voor de kleintjes is er natuurlijk ook genoeg te beleven in de miniclub. Kortom, Baia Lara is de perfecte plek voor een zorgeloze vakantie in Turkije.




Fame Residence Lara

Stel je voor: je bent net geland op de luchthaven van Antalya en de vakantie kan beginnen! Het enige wat je nog hoeft te doen is de korte transfer naar het Fame Residence Lara hotel. Zodra het hotel in zicht komt, weet je dat je op de juiste plek bent beland.


Het hotel heeft werkelijk alles in huis om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Zo zijn er niet één, maar twee buitenbaden om heerlijk in af te koelen op warme zomerdagen. Daarnaast zijn er twee kinderbaden, zowel binnen als buiten, waar de kleintjes zich urenlang kunnen vermaken. Voor de waaghalzen zijn er maar liefst vier waterglijbanen aanwezig!


Na een verfrissende duik in het zwembad kun je ontspannen op de ligbedden en onder de parasols die voor je klaarstaan. Voor de echte zonaanbidders is er ook een zonneterras en zonneweide aanwezig waar je kunt genieten van de Turkse zon.


Het beste van alles? Het Fame Residence Lara biedt deze geweldige faciliteiten voor een top prijs-kwaliteitverhouding. Het personeel doet er alles aan om het jou naar de zin te maken en blijft je verbazen met hun gastvrijheid en service. Hier zetten ze net dat extra stapje om jouw vakantie onvergetelijk te maken. Kortom, het Fame Residence Lara is de ideale vakantiebestemming voor jong en oud!




Al met al is Lara een geweldige bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar zon, zee, strand en activiteiten en heerlijk willen ontspannen!




.