checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
03 mei 2023

 

5 top bestemmingen in juli

Juli is een populaire maand om op vakantie te gaan vanwege de zomerse temperaturen. In deze blog delen we 5 top bestemmingen voor aankomende zomer.


Amalfikust – Campania - Italië

De Amalfikust is een spectaculaire kustlijn in de Zuid-Italiaanse regio Campania, die bekend staat om zijn kleurrijke dorpjes, kliffen en azuurblauwe zee. Het is een populaire vakantiebestemming en biedt de perfecte combinatie van ontspanning en avontuur. Of je nu wilt genieten van de zon op een van de vele zandstranden, historische steden wilt verkennen, of wandelen langs de kustpaden met adembenemende uitzichten, de Amalfikust biedt voor elk wat wils. De regio is ook bekend om zijn heerlijke keuken, met lokale specialiteiten zoals limoncello en verse visgerechten. Bezoekers kunnen een boottocht maken langs de kust of een bezoek brengen aan de beroemde steden als Positano en Amalfi, die bekend staan om hun kleurrijke huizen en winkels. Kortom, een vakantie aan de Amalfikust is een geweldige manier om te ontspannen, te genieten van de Italiaanse cultuur en het adembenemende landschap te ontdekken. Echter is verblijven in deze dorpjes vaak heel duur en kan het hier zomers heel druk zijn. Kijk daarom bijvoorbeeld ook naar accommodaties in Sorrento en maak van de kleine dorpjes een leuke dagtrip!


Verblijf bijvoorbeeld in een van onze top accommodaties: Santa Fortunata Village Camping of Art Gran Paradiso




Algarve – Portugal

De Algarve is een populaire kustregio in het zuiden van Portugal en biedt zonnige stranden, pittoreske dorpjes en heerlijk eten. Het is een geweldige bestemming voor een vakantie in juli, waarbij je kunt genieten van de prachtige zandstranden en de mediterrane sfeer. Of je nu wilt ontspannen op het strand, wandelen door de schilderachtige dorpjes of lokale gerechten wilt proeven, de Algarve biedt voor elk wat wils. Je kunt ook een bezoek brengen aan de historische stad Faro of de prachtige kliffen van de kustlijn verkennen. Het is een bestemming die het hele jaar door populair is, maar vooral in de zomermaanden drukker kan zijn. Een vakantie in de Algarve is de perfecte manier om te ontspannen en de Portugese cultuur en gastvrijheid te ervaren.


Verblijf bijvoorbeeld in een van onze top accommodaties: Balaia Senses of ROBINSON Club Quinta da Ria




Mallorca - Spanje

Mallorca is een populaire vakantiebestemming in de Middellandse Zee en is een van de eilanden van de Balearen, een autonome regio van Spanje. Het eiland biedt zonnige witte zandstranden, kristalhelder water en een scala aan activiteiten voor elke reiziger. Mallorca heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, wat te zien is in de prachtige architectuur en de vele festivals die het hele jaar door plaatsvinden. Of je nu wilt genieten van het bruisende nachtleven, ontspannen in een luxe resort, de pittoreske dorpjes wilt verkennen of de natuurlijke schoonheid van het eiland wilt ontdekken, Mallorca heeft voor elk wat wils. Het eiland heeft ook een rijke culinaire traditie en is bekend om zijn heerlijke gerechten zoals paella, ensaimadas en sobrasada. Kortom, een vakantie op Mallorca is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de mediterrane cultuur en levensstijl.

Verblijf bijvoorbeeld in een van onze top accommodaties: RIU Bravo of RIU Playa Park




Côte d'Azur – Frankrijk

De Côte d'Azur, ook wel bekend als de Franse Rivièra, is een kustregio in het zuidoosten van Frankrijk aan de Middellandse Zee. Het is een populaire vakantiebestemming vanwege de zonnige stranden, het heerlijke klimaat en de prachtige landschappen. Het gebied is beroemd om zijn glamoureuze badplaatsen, zoals Saint-Tropez, Cannes en Nice, die een rijke geschiedenis en cultuur hebben. Bezoekers kunnen genieten van het bruisende nachtleven, heerlijk eten en drinken, en de beroemde boetieks en designerwinkels ontdekken. De Côte d'Azur heeft echter ook veel te bieden aan natuurliefhebbers, met een prachtig landschap van zee, bergen en pittoreske dorpjes. Het gebied staat bekend om zijn uitstekende wijnen, verse visgerechten en lokale specialiteiten zoals socca en pissaladière. Kortom, een vakantie aan de Côte d'Azur is een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van de Franse cultuur en het adembenemende landschap.

Verblijf bijvoorbeeld in een van onze top accommodaties: Best Western Plus La Marina of La Baume la Palmeraie




Santorini – Griekenland

Santorini is een prachtig Grieks eiland in de Egeïsche Zee, dat bekend staat om zijn adembenemende uitzichten, spectaculaire zonsondergangen en witgekalkte huizen met blauwe koepels. Het is een populaire vakantiebestemming vanwege de unieke geografie van het eiland, gevormd door een vulkaanuitbarsting in het verleden. Bezoekers kunnen genieten van de zon op de zwarte zandstranden, zwemmen in de heldere wateren van de Egeïsche Zee en de prachtige kustdorpen ontdekken. Het eiland heeft ook een rijke geschiedenis en cultuur, met historische ruïnes en musea die teruggaan tot de Minoïsche beschaving. Santorini is ook bekend om zijn heerlijke keuken, met verse visgerechten, traditionele Griekse gerechten en lokale wijnen. Kortom, een vakantie op Santorini is een geweldige manier om te ontspannen, te genieten van de Griekse cultuur en het adembenemende landschap te ontdekken.

Verblijf bijvoorbeeld in een van onze top accommodaties: Arion Bay of TUI BLUE Meltemi





.