checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
05 november 2020

Waar verblijven op Curacao?

Bon Bini Curacao! Ga genieten van de zon op een van de hagelwitte stranden met azuurblauw water. De palmbomen wuiven je tegemoet. Oké, het is even vliegen, maar dat ben je zo vergeten als de stralende zon je verwelkomt. Zie jij dit ook wel zitten? We geven je vijf hoteltips voor je verblijf op Curacao!




1. Bon Bini Seaside Resort

Een verrassende eerste keuze misschien, Bon Bini Seaside Resort, maar deze bungalows zijn razendpopulair onder de Nederlanders. Het bungalowpark ademt één en al vakantie, heeft een prettige sfeer en ligt vlakbij het populaire Mambo Beach. En als bezoeker van Bon Bini Seaside Resort tref je het: je hebt gratis toegang tot de Mambo Beach Boulevard. Als je van strand houdt, dan zit je hier dus goed.




2. Sunscape Curacao Resort & Spa

Sunscape Curacao Resort & Spa is een geweldige keuze voor families, ook gelegen aan het populaire Mambo Beach. De kinderen gaan spelen in de Explorer's Club for Kids of, voor de wat oudere kids, de Core Zone Club for Teens. En jij? Jij gaat lekker relaxen aan het zwembad, of het privéstrand voor de deur, terwijl je net een verse cocktail hebt opgehaald bij de bar. Inbegrepen natuurlijk, want hier geldt een 24-uurs all inclusive concept. Aan het einde van de dag kan je heerlijk eten in een van de vier a la carte restaurants. De avond afsluiten doe je onder het genot van een drankje met live muziek.




3. Scuba Lodge

Midden in Willemstad vind je Scuba Lodge Boutique & Ocean Suites. Een prachtige accommodatie met ruime kamers en redelijke prijzen. De naam zegt het al, het belangrijkst bij deze accommodatie is de duik expertise. Het team heeft meer dan 25 jaar ervaring met duiken en zijn duizenden duiken verder. Ze zijn gespecialiseerd in duiken met kleine groepen. Zoek jij naar een ultieme duikervaring? Ga dan hier overnachten en laat je verrassen door het team van Scuba Lodge!




4. Corendon Mangrove Beach Resort

Het nieuwe paradepaardje van Corendon; het Corendon Mangrove Beach Resort. Een spiksplinternieuw vijf-sterrenresort op Curacao, omringd door een fascinerend mooi mangrovebos. Uiteraard voor de deur een heerlijk privéstrand met duikmogelijkheden vanaf de pier. Maak je geen zorgen dat je om een drankje of hapje verlegen zit. Met het 24-uurs ultra all inclusive kom je niks tekort! Zelfs Nederlandse snacks zijn te krijgen op de heuse Food Street in het hotel. Kids mee? Zij vermaken zich in het spectaculaire aquapark bij het hotel. Kortom, wil jij luxe vakantievieren op Curacao? Hier kom je zeker aan je trekken!




5. Lions Dive & Beach Resort

Het Lions Dive & Beach Resort is, naast dat het een heel mooi hotel is, dé keuze als je aan een van de mooiste privéstranden van Curacao wilt zitten. Het langzaam aflopende zandstrand is ook ideaal voor kinderen. Er zijn meer dan genoeg schaduwplekken voor als je even genoeg hebt van de zon. Ook duik- en snorkelliefhebbers komen hier aan hun trekken; er ligt een prachtig mooi rif voor de deur. En wil je iets bijzonders? Ga dan duiken met dolfijnen in een beschermde natuurlijke lagune. Hiervoor heb je zelfs geen duikbrevet nodig.




Ga je mee naar Curacao? Bekijk nu ons vakantieaanbod in Curacao



.