checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
09 november 2023

Flextours: onze reispartner voor individuele rondreizen en citytrips

Klaar voor een nieuw avontuur? Flextours is dé partner voor een reis vol ontdekkingen en flexibiliteit. In samenwerking met Tjingo biedt Flextours jouw ideale reisgenoot voor individuele rondreizen en bruisende stedentrips. Of je nu droomt van een verkenningstocht langs betoverende landschappen of een bruisend stadsavontuur, Flextours opent de deur naar een scala aan reismogelijkheden die naadloos aansluiten bij jouw wensen.

Header Lavida.png

Jouw reis, jouw vrijheid

Bij Flextours is het plannen van een individuele rondreis net zo eenvoudig als het aanklikken van jouw favoriete bestemmingen op een kaart. Van de charme van Engeland tot de hartelijke vibes van Italië, de uitgestrekte vergezichten van Thailand en de betoverende landschappen van Australië - bij Flextours vind je jouw perfecte rondreis. Het boeken van stedentrips is net zo simpel. Kies uit een breed scala aan hotels, selecteer de perfecte vluchten en voeg moeiteloos excursies en transfers toe om jouw reis tot in de puntjes te verzorgen.

Zekerheid en deskundige service

Flextours is lid van zowel de SGR als de ANVR, waarmee ze niet alleen reizen aanbieden maar ook garant staan voor kwaliteit, verantwoordelijkheid en financiële bescherming. Hun deskundige adviseurs staan klaar om te helpen en bieden advies voor jouw droomreis, of je nu online plant of hun hulp nodig hebt.

Alles onder één dak

Bij Flextours draait het niet alleen om het boeken van vluchten en hotels. Alles kon worden ingeboekt en wordt geregeld. Of je nu excursies, transfers, boottochten, autohuur - alles kan gemakkelijk worden toegevoegd om jouw reis een onvergetelijke ervaring te maken.

Inspirerende reizen

Wil je inspiratie opdoen? Flextours heeft een breed scala aan voorbeeldreizen. Laat je inspireren en begin vandaag aan jouw eigen avontuur!