checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
22 september 2022

FTI.. Fijne vakantie!



FTI Reizen weleens van gehoord? Het Duitse FTI is één van de grootste touroperators van Europa en bestaat al ruim 30 jaar. Na al een hoop Europese landen volop van reisaanbod te voorzien, is nu Nederland aan de beurt. Met de populaire bestemmingen en voordeligere prijzen, zit jij hier in elk geval goed. Voordelig én supergoed geregeld! Geen reserveringskosten, bagage altijd inclusief, en vaak voordeligere prijzen in verband met de afwijkende schoolvakanties! Boek jij ook je vakantie bij FTI?



Topbestemmingen van FTI

Benieuwd waar je met FTI allemaal naartoe kan? FTI biedt de mooiste vakanties aan naar Turkije, Egypte, Spanje, Griekenland en Malta. Wil je wat verder vliegen? Ga dan met FTI naar Dubai of de Dominicaanse Republiek. Aan bestemmingen geen gebrek!




Tophotels

Met zoveel hotels, hoe weet je nou waar je precies naartoe moet? Geen zorgen! Wij zetten de vijf populairste hotels van FTI Reizen voor jou op een rij!




1. Aquaworld Belek

Dit fantastische vijfsterrenresort ligt in de Turkse plaats Belek. Aquaworld Belek ligt direct aan het strand en het centrum op maar twee kilometer, ideaal! Dit resort is speciaal voor de echte sportliefhebbers, voor iedereen die behoefte heeft aan een actieve vakantie. Vrijwel alles is hier inclusief en je trekt veel op met medegasten, hoe gezellig is dat! Uiteraard kun je hier ook gewoon relaxen in een van de zwembaden en in het wellnesscenter. Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen; er is genoeg te doen voor iedereen!




2. Limak Lara

Even helemaal zen in de Aziatische sferen van Limak Lara in Turkije. Door de serene aankleding en het gebruik van natuurlijke materialen loop je bijna letterlijk door een golf van ontspanning. Dat komt goed uit, want dat had je juist even nodig. De kids vermaken zich nog wel even in de miniclub. Mooi moment om nog even te genieten van een Turkse massage. Of nog even lezen op een bedje bij het zwembad. En wel heel speciaal: de obers zoeven bij Limak Lara rond op rolschaatsen. Zo nip je in een mum van tijd weer van een heerlijk drankje.




3. Granada Luxury Belek

Een vakantieresort zo uit een prentenboek! Het uitgestrekte zwembadcomplex met golfslagbad, waterspeelhuis en aquapark zorgt ervoor dat de ogen van grote en kleine waterratten stralen. Laat u dan verwennen in het grote wellnesscentrum. Het Granada Luxury Belek heeft haar deuren in 2017 geopend. Dit luxe resort ligt op loopafstand van het centrum van Belek en met de shuttleservice sta je zo op het strand. Jong en oud zal hier genieten van de faciliteiten, zoals meerdere restaurants, diverse zwembaden, een aquapark en volop activiteiten voor groot en klein.




4. Gold City Hotel - Alanya

Het rustig gelegen Gold City Hotel is gebouwd op een heuvel waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de omgeving en de zee. Dit 5-sterren hotel is ideaal voor het hele gezin. Zo zijn er meerdere restaurants, er is een aquapark met maar liefst 21 glijbanen, een Spa Center en een gratis shuttleservice naar het strand. Gold City Hotel biedt de perfecte combinatie van ontspanning en avontuur voor iedereen.




5. Royal Holiday Resort - Lara

Vakantie vieren in een luxe paleis? Royal Holiday Palace in Lara staat net als de andere Royal hotels garant voor luxe, comfort, uitstekende service, heerlijk eten en veel activiteiten. Kies tussen de kermis of het grote glijbanenpark, of ontspan op het strand. Bij Royal Holiday Palace is het 's avonds is het alweer kiezen, want met vijf restaurants kan de smuller van de familie ook zijn hart ophalen.




.