checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
17 oktober 2023

De Mooiste Resorts op de Seychellen

De Seychellen, dat is pas een droombestemming! Denk aan azuurblauwe zeeën, prachtige stranden en een omgeving die gewoonweg adembenemend is. Als je echt even wilt ontsnappen aan de dagelijkse sleur en wil genieten van ultieme luxe, dan zijn de volgende resorts een absolute must om te overwegen.

Constance Lemuria Resort 
Het Constance Lemuria Resort op het eiland Praslin is echt een van de meest chique vakantieoorden op de Seychellen. Je kunt er golfen op een prachtige 18-holes baan, plonzen in een schitterend zwembad en genieten van een waanzinnig uitzicht op de Indische Oceaan. De kamers zijn mega ruim en als je een villa pakt, heb je zelfs je eigen privézwembad en een deur die zo'n beetje uitkomt op het strand. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de geweldige eetplekken, waaronder een restaurant met een chef-kok die een Michelin-ster op z'n naam heeft staan. Dit resort is gewoon pure luxe!

 

STORY Seychelles 
Op het eiland Mahé vind je het STORY Seychelles resort, een oase van rust en elegantie. Dit resort is de belichaming van tropische luxe en combineert verfijning met de natuurlijke schoonheid van de Seychellen. Gasten kunnen genieten van weelderige tuinen, privézwembaden en een panoramisch uitzicht op de oceaan. De unieke villa's van STORY Seychelles zijn ontworpen met oog voor detail en bieden een onvergetelijke ervaring van ontspanning en comfort.

 

Coco de Mer en Black Parrot Suites
Het Coco de Mer en Black Parrot Suites resort, gelegen op het eiland Praslin, is een ware schat voor natuurliefhebbers. Het resort is genoemd naar de beroemde 'coco de mer'-palmbomen die op dit eiland groeien. Je kan hier de weelderige flora en fauna van de Seychellen verkennen en genieten van ongeëvenaarde rust. De kamers en suites bieden privacy en comfort, terwijl de restaurants je verwennen met heerlijke lokale en internationale gerechten.

 

La Digue Island Lodge
La Digue Island Lodge op het schilderachtige eiland La Digue is gewoon een geweldige plek voor een authentieke Seychelse ervaring. Je krijgt hier kamers met fantastisch uitzicht op de oceaan en directe toegang tot het prachtige Anse Reunion Beach. Bovendien kun je een fiets huren om het eiland te verkennen, en het personeel staat altijd paraat om je te helpen bij het regelen van leuke uitstapjes. Kortom, als je op zoek bent naar ontspanning en avontuur, dan is La Digue Island Lodge de perfecte plek om naartoe te gaan.

 

Constance Ephelia Resort
Het Constance Ephelia Resort, gelegen op het eiland Mahé, is een paradijs voor gezinnen en stelletjes. Het resort biedt een breed scala aan activiteiten, van watersporten tot spa-behandelingen en kinderclubs. Met weelderige tuinen, twee prachtige stranden en diverse restaurants, is dit resort een bestemming op zich. De ruime villa's en suites bieden veel privacy en comfort voor een ontspannen verblijf.

 

De Seychellen zijn een bestemming die dromen waarmaakt, en deze resorts tillen de ervaring naar een hoger niveau. Of je nu op zoek bent naar romantiek, avontuur of gewoon totale ontspanning, de Seychellen hebben voor elk wat wils. Dus, wanneer je er klaar voor bent om een onvergetelijke reis te maken naar dit paradijs op aarde, overweeg dan een verblijf in een van deze prachtige resorts voor een ervaring die je voor altijd bij zal blijven.