checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
05 september 2023

Strand of zwembad? Waarom kiezen?

Een vakantie aan het strand of bij het zwembad? Waarom zou je moeten kiezen? Geniet van beide! Voel het zand tussen je tenen terwijl je uitkijkt over de kristalheldere zee en neem vervolgens een verfrissende duik in het zwembad. Of je nu wilt ontspannen op het strand of een duik wilt nemen in het zwembad, bij ons hoef je niet te kiezen. 
 
Wij nemen je graag mee naar een aantal hotels, waar je the best of both worlds ervaart!
 
Siau Ibiza

Een verblijf bij Siau Ibiza is stijlvol en luxe. Je vindt het hotel in de mooie baai van San Miguel. Stap het hotel uit en wandel direct het fijne strand op. Liever chillen bij het zwembad? Zoek dan een comfortabel ligbedje uit en geniet. Haal tijdens het chillen door een lekkere snack bij de food truck. Chill daarna weer verder bij het zwembad met uitzicht op zee. In het hotel wordt gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen waardoor je helemaal tot rust komt. Wil je nog meer ontspanning. Doe dan mee aan een yogales. Eindig de avond met sushi in restaurant Iachimo of kies uit mediterraanse gerechten in Gastro Bar La Savina. Als toetje kijk je samen de zonsondergang.

 

Iberostar Selection Sabila

Het 5-sterren Iberostar Selection Sábila is dé accommodatie bij uitstek voor je relaxvakantie zonder kinderen. Iedereen vanaf 16 jaar is hier welkom. Dat betekent relaxen, relaxen en nog eens relaxen! Iberostar Selection Sábila ligt op slechts 150 meter van het openbare zandstrand met uitzicht over zee. Het centrum van Costa Adeje vind je op ongeveer 1,5 kilometer afstand en een winkelcentrum is 5 autominuten van de accommodatie. Na een dagje de omgeving verkennen, kom je tot rust in de Spa met ontspannende behandelingen. Wist je trouwens dat Tenerife het eiland van de aloë vera, ook wel sábila genoemd, is? Dus je bevindt je in het vakantieresort Iberostar Selection Sábila midden in een oase van rust!

 

RIU Tikida Beach
Luxe, klasse en kwaliteit. Bij RIU Tikida Beach heb je het allemaal. Dit prachige adults-only viersterrenhotel ligt direct aan het strand. Hier zul je je niet snel vervelen! Ontdek het centrum van Agadir en neem een duik in één van de zwembaden. Laat je verrassen door de fantastische RIU service en geniet de vertrouwde RIU kwaliteit ! Ontspan op het zonneterras en sluit de dag af met een heerlijk drankje aan de bar! Hoe compleet wil je het hebben?
 
 
Iberostar Quetzal

Iberostar Quetzal is als een tropische droom die uitkomt! Het is een prachtig resort vol met kleurrijke bloemen, planten en dieren die je normaal alleen in de jungle zou verwachten. En dat allemaal terwijl je heerlijk aan het relaxen bent op het strand! De kamers zijn net als kleine Caribische paleisjes met prachtige uitzichten, airconditioning, een minibar en een televisie om lekker te chillen na een dag vol avontuur. En oh ja, de activiteiten! Bij Iberostar Quetzal kan je alles doen wat je hartje begeert! Ga bijvoorbeeld snorkelen in de kristalheldere zee of zwemmen met dolfijnen. Of misschien liever even ontspannen bij een yogasessie of in de spa? Het kan allemaal! En last but not least, het eten. Van heerlijke lokale gerechten tot internationale specialiteiten, er is voor ieder wat wils!

 

Ga jij ook voor deze ideale combi? Klik dan op de knop hieronder of vraag een onze collega's naar andere top accommodaties!