checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
18 januari 2024

Op reis naar het paradijs! Top 10 hotels in Mexico

Stel je voor: uitgestrekte zandstranden, de warme omhelzing van de zon, het ruisen van de azuurblauwe zee - welkom in het paradijs dat Mexico heet. In deze blog nemen we je mee op een virtuele reis langs de mooiste plekken van Mexico, van de bruisende kust van Cancún tot de ruigere kust bij Puerto Vallarta. Ontdek de Top 10 Hotels die garant staan voor een onvergetelijke ervaring onder de Mexicaanse zon. Laat de vakantievoorpret beginnen!

Catalonia Yucatan Beach

We trappen af met een van de mooiste plekjes.. Het Catalonia Yucatan Beach in Puerto Aventuras. Hier beleef jij een onvergetelijk verblijf in Mexico. Met meerdere zwembaden en directe toegang tot het strand, geniet je altijd van verfrissende waterpret. Slenter door de weelderige tuinen, trakteer jezelf op een authentieke margarita aan de bar en kies een comfortabel ligbed uit op het strand. De middag is aan jou: avontuurlijke watersporten op zee, watervolleybal in het zwembad of pure ontspanning in de wellnessfaciliteiten - Catalonia Yucatan Beach biedt het allemaal. Verken ook gerust de omgeving; het levendige centrum van Puerto Aventuras, gevuld met winkels, restaurants en gezellige terrassen, wacht om ontdekt te worden.

RIU Vallarta

Wie 24 uur per dag wil genieten, vliegt met ons mee naar Puerto Vallarta: dit hotel is een uitblinker in RIU’s vertrouwde service en luxe. Én volledig gerenoveerd in het najaar van 2019. RIU Vallarta.. What's new? Twee extra zwembaden, een kinderbad met glijbaantjes, een Italiaans themarestaurant en een Gourmetrestaurant, een snackbar en een RiuFit zone. De kamers zijn gerenoveerd, de juniorsuites opgefrist en beide voorzien van een douche. Het hotel ligt direct aan één van de mooie zandstranden van Nuevo Vallarta. Vakantie vieren is hier op en top genieten voor het hele gezin van de vele faciliteiten, het heerlijke eten en de Mexicaanse zon.

 

NYX Cancun

NYX Hotel Cancun, een parel onder de zon, belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring. Gelegen aan de adembenemende kust van Cancun, biedt het hotel een verbazingwekkende combinatie van luxe en ontspanning. Laat je betoveren door de elegante inrichting en de moderne voorzieningen die je verblijf onvergetelijk maken. Met een locatie direct aan het strand hoef je alleen maar een paar stappen te zetten om het zachte zand tussen je tenen te voelen en te genieten van de turquoise wateren van de Caribische Zee. Bij NYX Hotel Cancun zijn er geen grenzen aan comfort en plezier. Kies voor een duik in het verfrissende buitenzwembad of ontspan met een exotische cocktail op een ligstoel aan het zwembad.

Mahekal Beach Resort

Op een van de meest mooie locaties in Playa del Carmen prijken de Maya-huisjes direct aan het strand. Mahékal Beach Resort in Mexico! In dit resort vind je geen televisie of radio op de kamer. Wat dan wel? Een verkwikkende regendouche, een uitzicht op een weelderige tropische tuin en het Caribische strand als jouw persoonlijke achtertuin. Nestel jezelf in de hangmat op het terras en laat je betoveren onder het rieten 'palapa'-dak van je Mexicaanse casita. Het levendige Playa del Carmen wacht om de hoek, maar vandaag sluit je je nog even af in deze welverdiende oase. Mahékal is eenvoudigweg magisch!

RIU Palace Riviera Maya

Eind 2019 opende het fijne All Inclusive hotel RIU Palace Riviera Maya weer haar deuren na een volledige make-over. De stijlgoeroes van RIU hebben ook van deze, pal aan het witte zandstrand van Mexico gelegen klassieke Palace weer een moderne en luxe parel gemaakt. Je slaapt dus in smaakvol gerenoveerde kamers, honderd procent anno nu. De hartelijke receptionist zorgt voor een verkoelend drankje tijdens het inchecken. Spiek alvast waar de poolbar is. Wedden dat de cocktails daar op-en-top smaken? De moeilijkste keuze deze vakantie is beslissen in welk restaurant je vanavond à la carte wilt dineren. En als je ’s avonds na de RIU-show nog een glas whisky inschenkt op de kamer, weet je dat dit hotel de perfecte keuze is als je van luxe houdt.

Secrets Maroma Beach Riviera Cancun

Secrets Maroma Beach Riviera Cancun behoort tot de top 25 beste All Inclusives wereldwijd. Het mysterie? Dat is absoluut te danken aan de ligging aan een van de meest prachtige stranden van Mexico. De omgeving en het panoramische uitzicht zijn werkelijk buitengewoon. Of je nu kiest voor de 'Unlimited-Luxury®', die werkelijk geen grenzen kent. Wat denk je van dineren tussen de wijnvaten in het Franse restaurant? Of genieten van de verse vangst van de dag in het zeevruchtenrestaurant? De andere vier à-la-carterestaurants serveren eveneens culinaire hoogstandjes. Als je kiest voor een swim-up juniorsuite, dan heb je 24/7 de verfrissende wateren aan je voeten. Bovendien is rust gegarandeerd, want de minimumleeftijd in Secrets Maroma Beach Riviera Cancun is 18 jaar. Geniet van een onvergetelijke vakantie op deze bijzondere locatie!

Banyan Tree Mayakoba

Welkom bij Banyan Tree Mayakoba in Playa del Carmen, direct aan de prachtige kust van Mexico. Met 132 kamers verdeeld over één etage, belooft dit resort een exclusieve ervaring. Laat je verwennen door het attente personeel, dat klaarstaat om al je vragen te beantwoorden. De accommodatie biedt een scala aan faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden, weelderige tuinen, en een directe toegang tot het strand. Ontdek de ultieme ontspanning in de jacuzzi vanuit sommige suites, terwijl andere kamers zelfs een privézwembad aan het terras hebben. Met voorzieningen zoals een 24-uursbeveiliging, een babysitterservice en een eigen shuttlebus is Banyan Tree Mayakoba de perfecte plek voor een zorgeloos verblijf.

Royalton Riviera Cancun

Ontspan in alle luxe aan de zonnige kust van de Riviera Maya bij Royalton Riviera Cancun, een eigentijds resort dat barst van de aangename verrassingen. Geniet van heerlijke cocktails in de Martini Lounge, profiteer de hele dag door van roomservice en dineer à-la-carte op jouw eigen voorwaarden. De spectaculaire All-Inclusive formule van Royalton Riviera Cancun biedt alles wat je hartje begeert. Laat je verwennen in een jacuzzi vanuit je juniorsuite of kies voor een suite met een privézwembad op het terras. Met diverse restaurants en bars blijven je smaakpapillen in opperste staat van opwinding, terwijl de uitgebreide entertainmentopties zorgen voor plezier en ontspanning voor iedereen. Het resort is opgedeeld in het Royalton-familiegedeelte en het 'Adults Only' Hideaway-gedeelte, waardoor gezinnen, koppels en rustzoekers elk hun eigen oase van vakantieplezier hebben. Upgrade naar een 'Diamond Club' kamer voor een ongeëvenaarde ervaring met talloze extra's.

Sandos Caracol Eco Resort

Nieuwsgierige neusberen voor het terras, rennende wasberen bij de lobby en een eeuwenoude Maya-ruïne op het resort. Hotel Sandos Caracol tovert een gewone strandvakantie om tot een onvergetelijke eco ervaring. Natuurlijk, de turquoise zee ligt klaar om in te snorkelen. De vier zwembaden trouwens ook. Je kunt er ook boogie boarden, dansles nemen, aqua gymmen of gewoon relaxen in de poolbar. Máár! Bij Sandos Caracol zit je midden in de jungle van Mexico. De ontwerpers van dit resort hebben iets unieks neergezet in prachtige samenhang met de natuur. Zoveel te zien, zoveel te doen. Gelukkig is het ultra All Inclusive en hoef je het resort niet af.

RIU Tequila

Onbeperkt cocktails drinken aan het strand en volop vrolijkheid om je heen. Bienvenido in hotel RIU Tequila! Hier maakt de chef-kok dat eitje precies zoals je het wilt en proberen brutale neusbeertjes bij het zwembad je smoothie weg te pikken. Dans de mambo mee of sluit je aan bij het beachvolleyballen op het prachtige witte zandstrand van Mexico. Voorjaar 2018 kreeg RIU Tequila een frisse make over en dat merk je. De kamers zijn opgepimpt en alle badkamers kregen een nieuwe douche. En het hartelijke team van RIU Tequila zorgt met een Ultra All Inclusive formule nog steeds 24 uur per dag voor je. En de kids? Als je ze al kunt lostrekken uit het kinderbad, willen ze voor altijd in RiuLand blijven wonen.


Met volle dosis reisinspiratie, sluiten we deze blog over de top 10 hotels in Mexico af. We hopen dat deze selectie je heeft geïnspireerd om het beste uit je volgende zonovergoten reis te halen. Of het nu de wat ruigere kustlijn bij Puerto Vallarta is, de weelderige jungle van Tulum, of gewoon luieren op het strand in Cancún, Mexico heeft voor ieder wat wils. Dus, haal die sombrero tevoorschijn, trek je slippers aan, en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring onder de Mexicaanse zon. ¡Hasta luego, reizigers!