checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
02 augustus 2023

Top 10 hotels Spanje

Van zijn uitgestrekte stranden en levendige steden tot zijn rijke geschiedenis en cultuur, Spanje heeft voor ieder wat wils. Dit maakt Spanje al jarenlang een geliefde bestemming voor reizigers van over de hele wereld. Als je van plan bent om deze populaire vakantiebestemming te bezoeken helpen wij je graag op weg.  Hier is een overzicht van de top 10 hotels in Spanje die je niet mag missen, van de Costa del Sol tot het bruisende Ibiza en de Mallorca.

RIU Costa del Sol

Dit hotel aan de Costa del Sol in Torremolinos heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Dit is natuurlijk te danken aan de ongekende RIU service,  de moderne architectuur, luxe kamers en uitgebreide voorzieningen. Hier geniet je van uitzicht op zee, de zwembaden en het uitgebreide entertainmentprogramma.

 

Zafiro Palace Palmanova

Dit majestueuze hotel op Mallorca verwelkomt gasten met zijn weelderige tuinen, uitgestrekte zwembaden en luxe voorzieningen. Het Zafiro Palace Palmanova biedt een ongeëvenaarde ervaring van comfort en stijl.

 

Iberostar Santa Eulalia

Gelegen in Ibiza, biedt het Iberostar Santa Eulalia hotel een elegante en serene ervaring. Met zijn moderne design, uitzicht op zee en toegang tot een rustig strand, is dit hotel perfect voor een ontspannen vakantie.

Hard Rock Hotel Marbella

Voor een unieke ervaring in Marbella is het Hard Rock Hotel de place to be. Met zijn kenmerkende rock-'n-roll-stijl, levendige muziekscène en overvloed aan voorzieningen, is dit hotel perfect voor gasten die op zoek zijn naar plezier en entertainment.

Alba Seleqtta

Gelegen in het hart van de Costa Brava, biedt het Alba Seleqtta hotel een oase van rust en luxe. Met zijn stijlvolle inrichting, weelderige tuinen en toegang tot prachtige stranden, is dit hotel ideaal voor reizigers die op zoek zijn naar comfort en elegantie.

Siau Ibiza

Voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke ervaring op het bruisende eiland Ibiza, is Siau Ibiza de ultieme keuze. Dit chique hotel combineert modern design met een relaxte sfeer en biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee.

Hilton Mallorca Galatzo

Verscholen tussen de bergen van Mallorca biedt het Hilton Mallorca Galatzo hotel een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en eersteklas gastvrijheid. Met zijn weelderige spa, uitgestrekte terrein en verfijnde ambiance, is dit hotel een oase van rust en luxe.

 

METT Hotel en Beach Resort Marbella

Dit resort in Marbella belooft een ongeëvenaarde ervaring aan de Costa del Sol. Met zijn directe toegang tot het strand, uitgebreide spa-faciliteiten en uitstekende restaurants, is METT Hotel en Beach Resort de ideale keuze voor een luxueus verblijf.

Fergus Club Europa

Gelegen in Palmanova, Mallorca, biedt Fergus Club Europa een uitgebreid all-inclusive concept voor gezinnen en stellen. Met zijn ruime kamers, meerdere zwembaden en entertainmentopties is dit hotel ideaal voor een zorgeloze vakantie.

Iberostar Club Cala Barca

Verscholen in een idyllische baai op Mallorca, biedt het Iberostar Club Cala Barca hotel een toevluchtsoord voor reizigers. Met zijn uitzicht op zee, uitgebreide sportfaciliteiten en uitstekende restaurants, is dit hotel een de moeite meer dan waard.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen strandvakantie, een bruisend uitgaansleven of een luxe retraite, Spanje heeft het allemaal. Deze top 10 hotels bieden elk een unieke en onvergetelijke ervaring, waardoor je verblijf nog specialer wordt. Dompel jezelf onder in de schoonheid en gastvrijheid van Spanje door te kiezen voor een van deze opmerkelijke accommodaties.