checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
27 november 2023

All inclusive verblijven! De populairste hotels op Gran Canaria

Gran Canaria, een eiland van zonovergoten stranden en een heerlijk klimaat, herbergt een aantal uitstekende all-inclusive hotels. Laten we de vijf meest populaire all inclusive hotels eens van dichtbij bekijken die je verblijf op dit prachtige eiland onvergetelijk zullen maken.


1. RIU Papayas

In Playa del Inglés biedt RIU Papayas een mix van elegantie en praktisch comfort. Het hotel staat bekend om zijn uitgebreide buffetten met gevarieerde opties, ruime zwembaden omgeven door groene zones, en een levendige sfeer die ervoor zorgt dat elke dag een avontuur wordt.

2. Lopesan Abora Buenaventura

Lopesan Abora Buenaventura, gelegen in Playa del Inglés, straalt een vriendelijke en gastvrije sfeer uit. Met verschillende eetgelegenheden, meerdere zwembaden en een scala aan dagelijkse activiteiten, biedt dit hotel een perfecte mix van ontspanning en vermaak voor elke vakantieganger.

3. Mirador Maspalomas by Dunas

Het rustige en serene Mirador Maspalomas by Dunas in Maspalomas is omgeven door weelderige tuinen en biedt een oase van rust. Dit all-inclusive hotel is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een vredige vakantie weg van de drukte.

4. HL Suitehotel Playa del Ingles

Direct aan het strand van Playa del Ingles, biedt HL Suitehotel een verfijnde ervaring. Gasten kunnen genieten van ruime en comfortabele kamers, een gevarieerde keuken en een breed scala aan recreatieve activiteiten.

5. RIU Palace Palmeras

RIU Palace Palmeras in San Bartolomé de Tirajana straalt elegantie uit met smaakvolle inrichting, voortreffelijke service en culinaire hoogstandjes. Dit hotel biedt een exclusieve en luxueuze ervaring voor gasten die op zoek zijn naar verfijning tijdens hun vakantie.


Deze top 5 all-inclusive hotels op Gran Canaria bieden een scala aan opties voor een heerlijke vakantie-ervaring. Of je nu op zoek bent naar een bruisende sfeer, rust en sereniteit, of gewoonweg luxe en verfijning, deze hotels zijn er om aan jouw vakantiewensen te voldoen. Welkom in een wereld van comfort en genot!