checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
08 december 2022

Top 5 hotels Turkije



Ben je op zoek naar een heerlijke zonvakantie met fenomenale landschappen, een prachtige kustlijn en een flinke dosis cultuur, maar vindt je de accommodatie minstens zo belangrijk? Dan is Turkije, de koning van all inclusive vakanties, echt wat voor jou! De keuze is reuze, maar welke hotels zijn nou écht goed en wat past het beste bij jou? Ontdek het nu met onze top 5, want hier zit je goed!



Paloma Perissia,Turkse Riviera,Kumkoy


Verwennerij is hier het sleutelwoord! Van de verse jus bij het ontbijt en de heerlijke wafels uit de patisserie tot het geluid van de zee en de hoogstaande service. Hier is alles mogelijk! Dit 5-sterren all inclusive hotel ligt direct aan een aflopend zandstrand van Side en is voor Turkse begrippen een kleinschalig hotel. Je wordt hier als familie verwelkomd, waardoor je je snel thuis voelt. Deze optie biedt dus the best of both worlds!

Club Marvy,Egeïsche kust,Ozdere

   


Ben jij een echte strandganger? Strijk dan direct voor de deur neer op één van de twee zandstranden. Ben jij toch meer van de dolle waterpret? Test dan de glijbanen in het aquapark. Als je in alle rust wil dineren, dan zit je in het adults only restaurant helemaal op je plek. Heb je kleine eters bij je? Dan tovert de toegewijde kid Chef de heerlijkste maaltijden op het bord van zelfs de lastigste eters. In dit prachtige 5-sterrenhotel van de bekende Paloma keten, is dus geen vraag te gek!

Royal Wings,Turkse Riviera, Lara

   


Is all inclusive voor jou niet genoeg? Geniet dan van ultra all inclusive in Royal Wings! Dit luxe resort is onlangs van top tot teen gerenoveerd. Nu geniet je dus nóg comfortabeler! Droom weg tijdens een behandeling in de Hamam en neem daarna heerlijk een duik in het zwembad. Trek gekregen? Ga dan van de vele, goede restaurants en geniet van diverse themaavonden.

Aqua Fantasy, Egeïsche Kust, Kusadasi

   


Beleef een spetterende vakantie in het vijfsterrenhotel SPLASHWORLD Aqua Fantasy! Neem een duik in het zwembad en glij van één van de 31 glijbanen in het aquapark. Met SplashFactor 10 is dit hotel de droom van ieder kind, maar uiteraard is er ook aan de ouders gedacht met een adults only zwembad met jacuzzi en een bar voor een heerlijk verkoelend drankje;)

Kustur Club Holiday Village,Egeïsche Kust, Kusadasi

   


Houd je van natuur en het strand? Dan zit je in dit gezellige vakantiepark aan het strand van Kusadasi helemaal goed! 's Ochtends wandel je door de tuinen naar het restaurant en zie je eekhoorntjes spelen in de bomen. In het winkeltje kan je nootjes kopen om ze te voeren. Leuk! De kids vermaken zich uitstekend bij de zwembaden met meerdere waterglijbanen. Ook leuk: het Panorama à la carte restaurant biedt uitzicht over het strand, de zee en de Holiday Club.

Zit jouw droomhotel in Turkije hiertussen? Leg die heerlijke vakantie naar Turkije dan vandaag nog vast! Wil je liever wat meer informatie over Turkije? Laat je dan adviseren door één van onze medewerkers!


.