checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
01 september 2014

Met je trouwe viervoeter over de grens!

Je wilt lekker op vakantie, maar je hebt een harige vriend die je liever niet achterlaat. Dan is het zeker een must om een accommodatie te boeken waar huisdieren zijn toegestaan.
Bekijk hier een aantal top accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan en geniet van een zorgeloos verblijf met je grote of kleine vriend!

Center Parcs Park Hochsauerland Duitsland

Center Parcs Park Hochsauerland
Center Parcs Park Hochsauerland

Ben je op zoek naar een vakantiepark met vele sportieve activiteiten en een top ligging? Dan is Center Parcs Park Hochsauerland zeker een aanrader. Hier kun je bijvoorbeeld tennissen, klimmen, volleyballen, boogschieten en mountainbiken.
Verder is er een subtropisch zwemparadijs met het bekende golfslagbad, stroomversnelling, glijbanen en nog veel meer. Waterpret voor jong en oud!
Je kunt je hond zowel op het park als buiten het park in het bos uitlaten. In de prachtige omgeving van het Sauerland met heuvels tot wel 800m hoog kun je heerlijk wandelen.

Landal Marina Lipno
Landal Marina Lipno

Landal Marina LipnoTsjechië
Direct aan het Lipno-meer in de wouden van de Zuid-Bohemen bevindt zich Vakantiepark Landal Marina Lipno. Er zijn faciliteiten voor natuur- cultuur- en sportliefhebbers. In de zomer is het Lipnomeer een bron van vermaak, hier kun je heerlijk zeilen of surfen. In de winter kun je hier schaatsen. In de bossen kun je wandelen en genieten van de natuur, samen met je trouwe viervoeter. Ook zijn er leuke dorpjes in de buurt die zeker een bezoekje waard zijn.
Direct bij het complex bevindt zich een overdekt zwembad met bubbelbad. Verder is er een receptie, broodjesservice, wasserette en een schoonheidssalon.
Landal Marina Lipno is ook een geweldige wintersportbestemming. De skilift begint direct bij het park en leidt je naar verschillende pistes en hellingen.

Center Parcs Erperheide
Center Parcs Erperheide

Center Parcs ErperheideBelgië
Center Parcs Erperheide is een leuk familiepark gelegen in Belgisch-Limburg in de Kempen. Je zult je hier geen moment vervelen.Zo is er een subtropisch zwemparadijs, snorkelbad, reuzenschommel, minigolfterrein en zo zijn er nog veel meer leuke activiteiten en sporten om uit te proberen.
Het park ligt midden in de natuur met prachtige landschappen en uitgestrekte bossen, zeer geschikt voor het maken van wandeltochten met je hond.

Vakantiepark Le Bois Fleuri
Vakantiepark Le Bois Fleuri

Vakantiepark Le Bois FleuriFrankrijk
Le Bois Fleuri is een zeer geliefd vakantiepark in een mooi bosrijk gebied in de regio Languedoc-Roussilon en beschikt over comfortabel ingerichte accommodaties op schaduwrijke plekken. De rustige groene omgeving nodigt je uit een heerlijke vakantie te beleven samen met je hond.
Er is een verwarmd openluchtzwembad met glijbaan en zonneterras met ligstoelen. Verder biedt het park een hoop sportactiviteiten zoals gymnastiek, pingpong, tennis en windsurfen.

Camping Norcenni Girasole Club
Camping Norcenni Girasole Club

Camping Norcenni Girasole Club Italië
Met de prachtige ligging in een groene levendige omgeving en vele faciliteiten is Camping Norcenni Girasole Club zeker een topper. De camping bevindt zich halverwege Florence en Arezzo en op korte afstand van andere Toscaanse steden.
Er worden vele leuke activiteiten georganiseerd. Je kunt bijvoorbeeld volleyballen, basketballen of voetballen. Doe je het liever wat rustiger aan, dan kun je lekker zonnen bij een van de zwembaden.
Je hond mag bijna overal komen, behalve bij de zwembadterrassen. Loop de poort uit en je mag je hond los laten lopen om zo een lekker stuk rond de camping te wandelen.

Camping Porto Sole
Camping Porto Sole

Camping Porto Sole (standplaatsen) – Kroatië
Camping Porto Sole biedt een vakantie met prachtige stranden, zwembaden, een duikcentrum en nog veel meer! De ligging is ideaal, op ongeveer 5 minuten wandelen van Vrsar en direct aan het strand.
Bovendien heeft de camping een openluchtzwembad, supermarkt en diverse animatieprogramma’s. Voor je hond is er een aparte hondendouche. Verder mag je hond zelfs mee de zee in op de speciaal aangegeven plaatsen!

Goed voorbereid met je hond op vakantie
Heb je besloten om met je hond op reis te gaan? Let dan wel op het volgende:
– Je hond moet ingeënt zijn tegen rabiës
– Je hond moet gechipt zijn
– Je hond moet een Europees dierenpaspoort hebben
– Laat je informeren over ziektes die je hond op kan lopen in het buitenland en zorg dat je hond daar goed tegen beschermd is
– Gebruik een speciale hondengordel tijdens de reis of vervoer je hond in een bench

Let op, bij de meeste accommodaties dient er een toeslag betaald te worden voor het meenemen van een huisdier. De kosten kun je op de website van de touroperator terugvinden of navragen via Tjingo.