Taba

Egypte

Reis zoeken in Taba

Uitgebreid zoeken

Populairste accommodaties

Goedkoopste accommodaties

Informatie over Taba

Een onbekommerde all-inclusive vakantie in Taba. Tegen de grens met Israël aan ligt in Noord-Egypte het vakantiegebied Taba. Vakantie in deze streek betekent onbekommerd en all-inclusive genieten van alles wat Egypte u te bieden heeft: vriendelijkheid, zon, strand en heerlijk weer.

Groot grensgebied met Israël. Lekker genieten tijdens uw vakantie in Taba

Aan een uitloper van de Rode Zee aan de voet van de Sinaï-woestijn ligt de streek Taba. Het gaat om het kustgebied tussen Nuweiba en de grens met Israël, ongeveer 60 kilometer lang. Hier ligt Taba Town en Taba Heights, waar de toeristische accommodaties liggen. Dit bewaakte gebied met grote hotels en faciliteiten zoals een golfbaan, watersportcentrum, haven en het prachtige zandstrand is ideaal voor een vakantie in alle rust. Gecombineerd met de vele excursiemogelijkheden is Taba één van de sterk groeiende toeristische bestemmingen van Egypte.

Flinke reis en daarna heerlijk uitrusten in Taba

Om op uw vakantie in Taba te komen, kunt u het best vliegen via Hurghada Airport. Vanuit Nederland duurt de vlucht ongeveer 5 uur. Vanaf het vliegveld duurt de transfer naar Taba nog ongeveer 3 uur en een kwartier.

Geniet van alle gratis faciliteiten op het strand van Taba

Zoals u mag verwachten in Egypte, bestaat het strand van Taba grotendeels uit zand. De streek heeft twee stranden. Het Taba-strand (zand met kiezels) en het Taba Heights-strand (zand met grind). De faciliteiten die u hier krijgt (van toiletten tot douches en van ligbedden tot parasols) zijn hier gratis. Op het Taba-strand is zelfs een gratis handdoekenservice. Prima voor elkaar dus tijdens uw vakantie in Taba!

Het hele jaar door zon in Taba

In Egypte is het het hele jaar door – het zal geen verrassing zijn – warm tot zeer warm. In de zomermaanden kan het in het Noord-Afrikaanse land zelfs heet zijn. Regen valt er doorgaans in ieder geval niet, dus bent u in Taba altijd zeker van een zonnige vakantie.

Interessante excursies vanuit Taba

Naast de vele faciliteiten van de all-inclusive resorts in Taba waar u van kunt profiteren en de gastvrijheid die de Egyptenaren eigen is, wilt u ongetwijfeld ook iets meer zien van het prachtige land. Vanuit Taba kunt u schitterende excursies boeken, zoals bijvoorbeeld een dagtocht naar hoofdstad Caïro, Petra in Jordanië of naar Jeruzalem in Israël. Ook een jeepsafari, snorkeltrip of een woestijnsafari met een quad is een belevenis op zich. Kortom: in Taba hoeft u zich geen moment te vervelen!

Van alles voldoende in Taba. En dat allemaal all-inclusive

In de verschillende hotelaccommodaties en vakantieresorts in Taba kunt u terecht voor sport, spel, eten en drinken. Ieder all-inclusive resort heeft op het gebied van sport (tennis, squash en watersport) meer dan voldoende te bieden. En uiteraard kunt u in de restaurants van de hotels genieten van heerlijke maaltijden tijdens uw vakantie in Taba. Veel plezier gewenst!

Weer in Taba

Verwachting

  • 13 °C 9 dec
  • 12 °C 10 dec
  • 14 °C 11 dec
  • 15 °C 12 dec
  • 17 °C 13 dec
  • 15 °C 14 dec
  • 13 °C 15 dec

Gemiddelde temperatuur per maand