checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
16 mei 2023

 

5 top RIU hotels

 

RIU, waar de belofte van comfort, gastvrijheid en onvergetelijke ervaringen centraal staat. Of je nu droomt van ontspannen op prachtige stranden, het verkennen van fascinerende bestemmingen of genieten van culinaire hoogstandjes, RIU biedt een breed scala aan bestemmingen over de hele wereld. Onze comfortabele kamers, uitstekende restaurants, ontspannende zwembaden en diverse entertainmentopties zorgen ervoor dat je vakantie perfect is afgestemd op jouw wensen. Of je nu op zoek bent naar romantiek, avontuur of quality time met je gezin, RIU staat garant voor een onvergetelijke vakantie-ervaring! Ontdek in deze blog vijf top hotels!



RIU Palace Mexico – Mexico - Yucatan - Playa Del Carmen

Welkom bij RIU Palace Mexico, een paradijselijk toevluchtsoord aan de betoverende Riviera Maya! Stap binnen in een wereld van luxe, comfort en ongeëvenaarde gastvrijheid, omringd door een adembenemende omgeving. Laat je betoveren door de schitterende stranden, neem een verfrissende duik in het turquoise water en ontdek de prachtige onderwaterwereld van het kleurrijke koraalrif tijdens een snorkelavontuur.


Onze elegante kamers bieden een oase van rust en modern comfort, met een prachtig uitzicht op de weelderige tropische tuinen of de schitterende zee. Laat je culinair verwennen in onze diverse restaurants, waar internationale en lokale gerechten met liefde worden bereid. Geniet van een onvergetelijke eetervaring en proef de smaken van de wereld.


Ontdek de vier buitenbaden, inclusief een kinderbad, waar je kunt ontspannen op de ligbedden en geniet van de zon op het zonneterras. Ervaar totale ontspanning in onze spa, neem deel aan sportactiviteiten zoals beachvolleybal en tennis, en geniet van avondentertainment dat je keer op keer zal betoveren.


Bij RIU Palace Mexico wacht jou een paradijselijke vakantie-ervaring die al je verwachtingen zal overtreffen. Kom en laat je betoveren door de schoonheid en luxe van onze bestemming.




RIU Palace Macao – Dominicaanse-Republiek - Oostkust - Punta-Cana

Welkom bij RIU Palace Macao, de perfecte bestemming voor een betoverende vakantie in de Dominicaanse Republiek! Ervaar al de luxe, comfort en gastvrijheid in het gerenoveerde hotel aan de prachtige stranden die je uitnodigen voor ontspanning en plezier.


Terwijl je geniet van de warme zonnestralen en het zachte witte zand onder je voeten, kun je jezelf verfrissen met een duik in het verleidelijke zwembad. Voor de avontuurlijke geesten zijn er diverse watersportactiviteiten beschikbaar om de prachtige wateren te verkennen.


Laat je smaakpapillen verwennen in onze diverse restaurants, waar heerlijke internationale gerechten worden geserveerd. Van buffetten met een uitgebreide selectie tot verfijnde à-la-carte diners, elke maaltijd is een culinair avontuur.


Ervaar ultieme ontspanning in onze spa, maak gebruik van de fitnessfaciliteiten om actief te blijven en geniet van avondentertainment dat je keer op keer zal betoveren. Of je nu op zoek bent naar romantiek, quality time met het gezin of pure luxe, RIU Palace Macao heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke vakantie-ervaring.




RIU Bravo – Spanje - Mallorca - Playa De Palma

Welkom bij RIU Bravo, waar vakantieplezier en ontspanning samenkomen! RIU Bravo bevindt zich op geweldige locatie aan de prachtige stranden van Mallorca, op steenworp afstand van het levendige centrum.


Onze comfortabele kamers zorgen voor een gezellig verblijf, waar je je meteen thuis voelt. Geniet van heerlijke gerechten in onze diverse restaurants, waar je kunt proeven van een scala aan smaken, allemaal inbegrepen in het All-Inclusive verzorgingspakket. Van themabuffetten tot à la carte opties, er is voor elk wat wils.


Ontspan bij het zwembad, neem een verfrissende duik en geniet van de zon op het zonneterras. Onze fameuze RIU-service staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je vakantie onvergetelijk wordt.

Kom naar RIU Bravo en laat je verwennen met onze uitstekende faciliteiten, heerlijk eten en ontspannende spa-behandelingen. Hier ben je verzekerd van een vakantie vol plezier, ontspanning en geweldige herinneringen.




RIU Madeira – Portugal - Madeira – Canico

Welkom bij RIU Madeira, waar vakantiedromen werkelijkheid worden op het betoverende eiland Madeira! Laat je onderdompelen in een wereld van comfort, gastvrijheid en adembenemende natuur. Dit prachtige eiland staat bekend om zijn prachtige landschappen, groene bergen en schilderachtige dorpjes die wachten om ontdekt te worden. Of je nu verlangt naar avontuurlijke wandelingen langs de beroemde levadas, wil ontspannen op de rustige stranden of de bruisende stad Funchal wil verkennen, Madeira heeft het allemaal.

De comfortabele kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten, waar je volledig tot rust kunt komen. Ook is ontspanning gegarandeerd bij het zwembad, waar je kunt genieten van verfrissende duiken en ontspannen op het zonneterras. Voor ultieme verwennerij kun je terecht in onze spa, waar een scala aan schoonheidsbehandelingen en massages op je wachten.

De diverse restaurants bieden een culinair avontuur, waar lokale en internationale smaken samenkomen om je smaakpapillen te verrassen. Proef heerlijke gerechten bereid met verse ingrediënten en geniet van de levendige sfeer.

RIU Madeira is de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Met een gratis shuttlebus naar Funchal en twee golfbanen in de buurt, is er genoeg te beleven. Onze toegewijde service zorgt ervoor dat je verblijf onvergetelijk wordt.

Kom en ontdek de schoonheid van Madeira met ons! Bij RIU Madeira worden vakantiedromen werkelijkheid.




RIU Monica – Spanje - Costa Del Sol – Nerja

Welkom bij RIU Monica, gelegen aan de prachtige Costa del Sol. Dit is de ultieme bestemming voor een fantastische vakantie-ervaring. RIU Monica is een adults-only hotel, wat betekent dat je kunt genieten van een rustige en ontspannen sfeer. Hier kun je ongestoord tot rust komen en genieten van je vakantie.

Het hotel bevindt zich direct aan het strand en biedt adembenemende uitzichten en de mogelijkheid om de verfrissende zeebries op je gezicht te voelen. Stap de smaakvol ingerichte kamers binnen en laat je omarmen door het comfort dat ze bieden na een dag vol avontuur.

Onze diverse restaurants en bars verwennen je smaakpapillen met heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Of je nu houdt van internationale smaken of lokale specialiteiten, bij RIU Monica is er voor elk wat wils.

Geniet van de vele activiteiten en entertainmentopties die we bieden. Ontspan bij het zwembad, werk aan je conditie in de fitnessruimte of doe mee met spellen en activiteiten voor alle leeftijden. Sluit je dag af met een spectaculaire show en laat je entertainen door getalenteerde artiesten. Daarnaast worden er regelmatig galadiners en thema-avonden georganiseerd, waar je kunt genieten van een culinaire ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Kom naar RIU Monica en laat je betoveren door de warme gastvrijheid, de adembenemende omgeving en de geweldige faciliteiten. Hier creëer je herinneringen die een leven lang meegaan.






.