checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
28 juli 2023

De 10 Populairste Lastminutes

De zomer is in aantocht en het is tijd om te genieten van een welverdiende vakantie! Ben je nog op zoek naar een lastminute bestemming voor de zomer van 2023? We hebben de top 10 populairste vakantiebestemmingen voor je op een rijtje gezet. Van zonovergoten eilanden tot adembenemende kustplaatsen, deze bestemmingen beloven je een onvergetelijke vakantie-ervaring. Pak je koffers en ontdek de charme van deze lastminute pareltjes!

  1. Mallorca: Het bruisende eiland Mallorca is een favoriet onder zonaanbidders. Met zijn prachtige stranden, levendige steden en betoverende natuur is Mallorca de ideale bestemming voor een zomervakantie.

  2. Turkse Riviera: Laat je verwennen aan de prachtige Turkse Riviera, waar je kunt genieten van luxe resorts, turquoise wateren en een rijke historie. Een perfecte mix van ontspanning en avontuur.

  3. Egeïsche kust: De Egeïsche kust van Turkije trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Met zijn adembenemende stranden, historische bezienswaardigheden en gastvrije cultuur, is deze regio een must-visit voor de zomer.

  4. Algarve: De Algarve in Portugal staat bekend om zijn prachtige kliffen, gouden stranden en bruisende stadjes. Geniet van de mediterrane sfeer en proef heerlijke lokale gerechten.

  5. Gran Canaria: Het zonnige Gran Canaria biedt een mix van ontspanning en avontuur. Verken de betoverende duinen, ontspan op de prachtige stranden en geniet van het bruisende nachtleven.

  6. Zakynthos: Met zijn turquoise wateren, witte kliffen en adembenemende uitzichten is Zakynthos een waar paradijs. Ontdek de wereldberoemde Navagio Beach en maak kennis met de gastvrije Griekse cultuur.

  7. Kos: Kos, een van de Griekse eilanden, staat bekend om zijn prachtige stranden en historische bezienswaardigheden. Ontdek de oude stad, geniet van heerlijke Griekse gerechten en ontspan onder de Griekse zon.

  8. Malta: Malta is een juweeltje in de Middellandse Zee, met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en kristalhelder water. Verken de oude stad Valletta en ontdek de verborgen stranden van Gozo.

  9. Curaçao: Ontsnap naar het kleurrijke Curaçao, waar witte zandstranden en azuurblauwe wateren op je wachten. Verken de historische straten van Willemstad en geniet van de Caribische sfeer.

  10. Cyprus: Cyprus, het eiland van Aphrodite, biedt een unieke mix van cultuur, natuur en stranden. Verken de oude ruïnes, ontspan op de prachtige stranden en proef de heerlijke Cypriotische keuken.

 

Met deze 10 populaire lastminute vakantiebestemmingen voor de zomer van 2023 heb je genoeg inspiratie voor een geweldige vakantie. Of je nu op zoek bent naar zon, cultuur, stranden of avontuur, deze bestemmingen hebben voor elk wat wils. Pak je koffers, boek je lastminute reis en maak je klaar voor een onvergetelijke zomer vol nieuwe ervaringen!