checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
06 oktober 2023

Top 10 hotels voor 2024

De beschikbaarheid voor volgend jaar wordt al volop geladen, en dat betekent dat het tijd is om alweer weg te dromen bij jouw volgende vakantie. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende strandvakantie, een avontuurlijke vakantie, of gewoon een onvergetelijke reis, deze lijst van de top 10 accommodaties voor volgend jaar heeft voor elk wat wils. Van luxe resorts tot charmante hotels, hier zijn enkele van de beste plekken om te overwegen!

Blue Lagoon Resort - Griekenland

Het Blue Lagoon Resort op het prachtige eiland Kos staat bekend om zijn adembenemende uitzichten op de Egeïsche Zee en zijn luxe faciliteiten. Met meerdere zwembaden, een privéstrand en heerlijke restaurants, belooft dit resort een onvergetelijk verblijf.

Riu Touareg - Kaapverdië

Gelegen op het eiland Boa Vista, biedt het Riu Touareg Resort een tropische oase met all-inclusive service. Geniet van de zon op de uitgestrekte stranden, ontspan in de spa of probeer verschillende watersportactiviteiten.

Le Sultan - Tunesië

Le Sultan in Hammamet, is een elegant strandresort dat bekend staat om zijn geweldige service en gastvrijheid. Het biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee, luxe accommodaties en een breed scala aan recreatieve activiteiten.

Florida Park - Spanje

Als je op zoek bent naar een levendige vakantie aan de Costa Brava, dan is Florida Park in Santa Susanna, de plek om te zijn. Dit hotel ligt op slechts 75 meter van het strand en is omringd dopor leuke winkeltjes, restaurantjes en barretjes.

Terrace Elite Resort - Turkije

 Het Terrace Elite Resort in Side is een modern en stijlvol resort met een prachtig uitzicht op zee. Geniet van de vele voorzieningen, zoals meerdere zwembaden, restaurants en wellnessfaciliteiten.

Maspalomas Princess - Gran Canaria

Maspalomas Princess op het eiland Gran Canaria is een ideaal toevluchtsoord voor zonaanbidders en natuurliefhebbers. Het hotel biedt directe toegang tot de beroemde duinen van Maspalomas en heeft een scala aan activiteiten voor het hele gezin.

Sindbad Club - Egypte

Het Sindbad Club Resort in Hurghada, Egypte, combineert Egyptische gastvrijheid met moderne voorzieningen. Het resort biedt toegang tot de Rode Zee, zodat je kunt genieten van snorkelen en duiken in de prachtige onderwaterwereld.

Viva Maya by Wyndham - Mexico

Dit is een prachtig resort aan de Riviera Maya, dat gasten een luxe vakantie-ervaring biedt met directe toegang tot het Caribische strand, meerdere zwembaden, heerlijke restaurants en de mogelijkheid om historische schatten zoals Tulum en Chichen Itza te verkennen. 

 

Livingstone Jan Thiel Resort - Curaçao

Het Livingstone Jan Thiel Resort op Curaçao biedt een tropisch paradijs met ruime villa's en appartementen. Het ligt dicht bij de prachtige stranden en biedt diverse watersportactiviteiten en uitstekende eetgelegenheden.

Parkim Ayaz - Turkije

Gelegen in het bruisende Bodrum, biedt Parkim Ayaz Resort een combinatie van luxe en comfort met een vleugje Turkse gastvrijheid. Het resort ligt aan de kust en biedt directe toegang tot de Egeïsche Zee. Geniet van ontspannende dagen aan het strand of bij het zwembad en verken 's avonds het levendige nachtleven van Bodrum.

 

Wat je voorkeur ook is, deze top 10 accommodaties voor 2024 bieden opties voor reizigers van alle smaken. Of je nu ontspant aan het strand, avonturen beleeft in de natuur of geniet van culturele ervaringen, er is een perfecte plek voor jou om van te genieten in het komende jaar. Dus begin met plannen en maak van je volgende vakantie een onvergetelijke reis!