checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
14 december 2023

Waar is het warm in Januari?

Verlangend naar zonnestralen en warmte in januari? Ontdek onze top vijf bestemmingen waar de winter plaatsmaakt voor aangename temperaturen en zonnige dagen.

Lanzarote: Vulkanische pracht

Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, begroet je in januari met milde temperaturen rond de 21 graden. Het eiland is doordrenkt met een mystieke charme, gedomineerd door vulkanische landschappen en een kustlijn vol prachtige stranden. Verken de adembenemende, met lava gevormde grotten van Cueva de los Verdes of geniet gewoon van de serene schoonheid van de natuurlijke lagunes.

TIP: Verblijf te midden van deze natuurlijke pracht bij Seaside los Jameos Playa.

Kaapverdische Eilanden: Afrikaanse Sferen

De Kaapverdische Eilanden bieden in januari een warme ontsnapping met temperaturen rond de 25 graden. Verken de levendige Afrikaanse cultuur, omarmd door witte zandstranden en een levendige lokale sfeer. Geniet van de gastvrijheid van de locals terwijl je je onderdompelt in de kleurrijke markten en de bruisende muziekscènes.

TIP: Ervaar deze warme gastvrijheid bij het RIU Touareg.

Curaçao: Caribische Vibes

In januari verwelkomt Curaçao je met een zalige temperatuur van ongeveer 28 graden. Laat je betoveren door de onmiskenbare Caribische charme terwijl je geniet van de pastelkleurige gebouwen in Willemstad en de weelderige, azuurblauwe wateren van de Caribische Zee.

TIP: Geniet van de Caribische sfeer bij Papagayo Beach Resort.

Dominicaanse Republiek: Tropische Stranden

Ontsnap aan de winterkou met de exotische temperaturen van de Dominicaanse Republiek, die rond de 28 graden liggen. Laat je meevoeren door de uitgestrekte palmstranden, ontdek de bruisende lokale markten en proef de rijke smaken van de Caribische keuken.

TIP: Verblijf te midden van deze tropische pracht bij Royalton Bavaro.

Mexico: Tropische Temperaturen

Mexico verleidt je in januari met aangename temperaturen rond de 27 graden. Verken de kleurrijke culturele pracht van dit land, bewonder de oude Maya-ruïnes, ontdek levendige marktplaatsen en geniet van de warme, gastvrije sfeer.

TIP: Beleef deze Mexicaanse gastvrijheid bij RIU Palace Riviera Maya.


Deze top 5 bestemmingen zorgen in januari voor jouw dosis vitamine D. Laat je in januari opwarmen door een van deze bestemmingen, waar de winterse kou plaatsmaakt voor zonnige avonturen en een ontspannen sfeer.